sâmbătă, 7 septembrie 2013

Nothing without him. *

She finally drank her pain away a little at a time  
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night. 

This is the message she send to her best friend. She was drunk. Well, not drunk, but she was 'not good'. 

Ea credea că e din distracție, că bea de dragul prietenilor. Însă de îndată ce a ieșit din casă a realizat că era din cauza lui. Băuse uitându-se la el, studiindu-i mișcările, gesturile, vorbele. Tot. Băutura era tare de tot. Lui îi plăcea, ea-și dorea să fii fost doar ei doi, să îl aibă alături doar pe el. Descoperise cu câteva momente înainte că iubirea ei va pleca departe, departe în scurt timp. Știa că nu va putea să-i dea un sărut de rămas-bun, știa că va fi ca și cum nimic.

''Jur că e rea ca naiba băutura asta. Stau singură și beau, gândindu-mă, că, cu câteva minute înainte, el își lipise buzele de sticlă.''


După ce a ieșit din casă a început să se simtă aiurea. A început să-i simtă lipsa, dar totuși să se simtă umplută de el și de gustul lui. Parfumul lui fiindu-i perfect imprimat în minte și în suflet. Alcoolul, ca deobicei nu-și prea făcea datoria. Atâta tot ca ea era cu gândul la el, mai mult decât ar fi fost în alte zile. Avea impresia că poate face orice. Că este înstare de orice. După cantitatea de alcool ce o avea în sânge, ar fi vrut să-și taie puțin o venă, să-ți demonstreze că curgea alcool pur. Sânge nu avea cum să curgă. Era alcool pur. Ar fi fost atât de beată încât ar fi picat pe jos într-o banală comă alcoolică din care ar fi murit liniștită. Dar nu, era beată de el. De dragostea pe care el i-a oferit-o cândva. De modul în care el o atingea cândva. 

Dar nu, ea n-a căzut pe jos. Fluturii-i ieșeau încă pe gură. Nu-i putea opri. Erau atât de mulți... iar cu toții știm că fluturilor nu le place alcoolul. Ei ieșeau, și-i părăseau trupul, îi simțea tot mai departe și mai departe, la fel cum îl simțea pe el. 

Dar nu, orice ar face... El nu se va întoarce la ea. Din venele ei nu va curge alcool. Ea nu va repara greșeala și cel mai important... va continua să bea, să se îmbete de el și de tot ce-a fost, până la epuizare. â

''He was, and he is the only one. My love. My friend. My everything.''  - You stupid fool. He forgot everythig. Thanks to you. Thanks to what you did. Liar! Stupid! 



Povestea se termină, normal, cu o ea întinsă pe jos. După o viață de curvă ordinară. Asta dupa ce i-a greșit lui. Asta după ce l-a rănit. Începuse să bea fără motiv. Da, e adevărat, motivul - singurul - era el. Doar el. Doar greșeala. Doar remușcările. Nu și-au mai vorbit după plecarea lui. Nu l-a mai văzut. Iar asta a distrus-o. L-a pierdut. Astfel, s-a pierdut pe ea. El era toată lumea. Pare o prostie, însă, beție după beție. Era singura soluție rămasă. Ea, fără El, nu mai era nimic. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu