luni, 2 mai 2011

last time you...

îţi aminteşti când a fost ultima dată când, într'o seară, chiar răcit fiind, ti'ai dat jos geaca şi ai pus'o pe ea? sau când ai plimbat'o prin ploaia roz-albuie de petale ale primăverii? ultima dată când ai uimit'o? ultima dată când ai strâns'o în braţe şi i'ai spus cât de mult o iubeşti? ultima dată când ai stat treaz chiar şi rupt fiind doar ca să o priveşti cât e de frumoasă? ultima dată când i'ai dăruit ceva fără nici un motiv? ultima dată când ai sărutat'o fără a'ţi mai putea lua buzele de pe ea, dorindu'ţi cât mai mult din gustul ei şi din fiorul primulu sărut? ultima dată când ai renunţat la ceva ce'ţi place doar pentru a putea'o ţine în braţe? ultima dată când ti'ai petrecut degetul peste pielea ei fină, în urmă lăsănd un scurt geamăt şi dorinţa de a te avea tot timpul lângă ea? când i'ai propus ceva nou, ceva ce şti că ea iubeşte? când ai lăsat'o ultima dată să aibă grijă de tine, să te răsfeţe, să te facă să uiţi de probleme? când îi dai ocazia să te iubească? spune'mi la câte dintre astea ai un răspuns satisfăcător. spune'mi, iar apoi îţi vei da seama singur de ce ea nu mai este ceea ce cândva îţi doreai cu atâta putere.    

2 comentarii:

  1. Poate pentru ca toate astea nu s-au mai intamplat de ceva vreme, ceea ce a dus la schimbarea ei. De aceea toate relatiile sunt frumoase la inceput, pentru ca baiatul se straduieste din toate puterile sa o cucereasca pe fata si face cat mai multe pentru ea, dar dupa ce obtine ce si-a dorit, relatia se cam degradeaza pentru ca el uita ca tot o lupta continua este pentru ea pentru ca o poate pierde in orice minut si uite asa partenerii uita unul de altul si relatia se destrama. Trist, dar totusi adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, aşa e.. da nu avem ce să facem. acum nimeni nu mai are grijă de nimeni, toate tipele se vănd pe nimic şi ajung batjocora altora. foarte naşpa, dar oricum, nu e doar treaba baiatului să menţină o relaţie, şi tipa trebuie să se străduiască şi să încerce să'ajute, înţeleagă etc.. dar na, cam de la început treaba cu întreţinerea a fost plasată la băieţi, care ar trebui să'şi ia rolul puţin mai în serios, iar ele să nu se mai lase atât de uşor şi să aibă grija ce fac. my opinion..

    RăspundețiȘtergere