sâmbătă, 1 februarie 2014

I wish it wasn't true.

Ai fost vreodată tras în jos de esențialități? Te-ai enervat vreodată că poți să faci orice, absolut orice, înafară de a schimba persoana de lângă tine? Și nu orice persoană, persoane.... persoane de care nu poți să te lipsești. Persoane care se presupune că te susțin și că te ajută mereu. Dar... dacă ai simți că ești peste puterea lor.... dacă ai simți că nu mai vrei să fi tras în jos și că nu ajungi la nicio concluzie cu ei? Ce zici de asta? Dacă ai vrea să vezi partea egoistă a situației... Dacă nu ai mai vrea să vezi gunoiul atârnând cu zilele în bucătărie lângă chiuvetă? Dacă ai vrea să mai vezi buda curățată? Dacă ai vrea să nu mai auzi în casa ta '''ce pula mea?!''. Dacă nu ai vrea să fie aragazul murdar cu toate prostiile săptămâni întregi? Dacă ai vrea să nu pută a căcat de mâță mereu în hol? Dacă ai vrea să închizi ochii și să schimbi totul într-o secundă?
Ți se pretinde să găsești soluții... de ce tu? Pentru că ei văd că poți. Eu știu că ții la ei... însă.... recunoaște, în adânc, știi că te-ai descurca mai bine singură....
Cu toate astea, te sfătuiesc, singura modalitate este să continui să zâmbești. Fă-o și vei avea de câștigat. Poți, continuă. Nimic nu te va da jos, îți promit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu