duminică, 19 iunie 2011

again.

o aşeză pe pat. o întinse pe spate. o mângâie tandru. o dezbrăcă uşor. o sărută cu pasiune. o dorea mai mult ca oricând.

...

o sărută şi ieşi din cameră. ea tocmai petrecuse cea mai frumoasă noapte din viaţa ei.. dar totuşi, ca deobicei, gândurile negative trebuiau să'şi croiască loc prin mintea ei, trebuia un gând aiurea să ii fută chefu' . ideea genială? că poate el doar asta dorea.. să o aducă în pat. dimineaţa nici nu va mai vorbi cu ea. rămase sezută cu o perină în braţe. îi venea silă. de ea, de tot, de gândurile alea. de el, de tot. se aşeză pe o parte şi încercă să adoarmă, dar lacrimile îi curgeau şiroaie. o secundă după el întră în cameră. încercă să nu'i ofere atenţie. el se întinse lângă ea, îşi dădu jos cămaşa şi o puse pe ea. o întoarse, o admiră, îi adulmecă încă o dată parfumul abdomenului şi îi încheiă cămaşa. îi era mult prea mare. dar o adora cum arăta în ea. se simţea util. simţea fluturaşii ce'i zburdau în stomac. era atât de frumoasă. dar.. îi sărută lacrimile şi bănuind cumva despre ce era vorba, se aşeză la ea în poală şi o strânse tare tare în braţe. o lua apoi la rândul lui  în braţe şi îi şopti la ureche că e cea mai frumoasă şi că niciodată nu trebuie să'şi mai facă astfel de griji. cu lacrimi în ochi îi spune că vrea ca ea să fie singura pe care să o îmbrace cu cămaşa lui dimineaţa.


STUPID THING. iară mă apucă. îi ruptă de undeva. e chiar o parte dintr'un gând mai vechi. doar o parte dintr'un vis de mult pierdut.     

2 comentarii: