vineri, 27 iulie 2012

Live the moment.

so, totul merge bine. în primul rând, vreau să îţi urez La mulţi ani draga Blogdan. am mai împlinit un anişor împreună. îţi mulţumesc că mi'ai fost alături şi că m'ai ascultat mereu.
în schimb, vreau să îţi spun că a fost super aseară. şi e super în general. ştiam că vara asta va fii una bună. s'a întâmplat aseară. a fost bine. dar am învăţat să îmi controlez puţin sentimentele. nu îl iubesc, şi nu sunt obsedată de el. ţin deja la el. sunt 3 ani că ne cunoaştem, şi acum a fost să fie. totul merge perfect. sunt aproape sigură că vom rămâne prieteni buni. cu toate că momentan abia aştept să îl văd zilnic, nu simt nici o reţinere, nici un regret pentru momentul în care va pleca. de la bun început ştiam că aşa va fii, mă bucur că şi my heart a priceput'o şi nu s'a lăsat. mă bucur, pe bune, mă simt foarte bine. nu ştiu, nu am idee ce va fii mâine, dar cumva, undeva, ştiu că nu mă va lăsa baltă. sunt prea multe lucruri în mijloc, şi, i'am spus că nu pot vedea mai mult decât un prieten în el. am povestit aseară, o grămadă, mă simt bine cu el, dar suntem prieteni, ceva mai mult, dar e o relaţie bazată ŞI pe prietenie, ceea ce e foarte interesant. sunt chiar pregătită să îl aud spunând lunile următoare că a găsit o tipă, vreau să îi dau sfaturi, vreau să îmi povestească cum e, şi vreau să fie bine. nu ştiu de ce simt aşa. nu ştiu de ce e aşa. dar pe bune că mă bucur.
poate, cândva, peste câţiva ani o să fim cei mai buni prieteni, sau poate nu o să ne mai căutăm, dar nu contează. tot ce contează este să trăim prezentul. ştiu că nu prea are noimă, nu e nimic poetic, şi nu e nimic din ceea ce scriu eu deobicei, dar vreau doar să îţi mulţumesc pentru că ai fost primul şi pentru că ai avut grijă. în faţă nu pot să ţi'o spun, dar într'o zi ai să vezi postarea asta.

2 comentarii:

  1. Daca am inteles eu bine :-? asta demonstreaza ca tii la el,pentru ca vrei sa il vezi fericit chit ca e cu tine sau cu altcineva,frumos.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca am inteles eu bine :-? asta demonstreaza ca tii la el,pentru ca vrei sa il vezi fericit chit ca e cu tine sau cu altcineva,frumos.Bravo!

    RăspundețiȘtergere