sâmbătă, 17 decembrie 2011

want you back.

şi apoi gândul îmi zboară la el, şi îmi curge o lacrimă. îmi amintesc de trecut, încă una. încerc acum să mă bag în poveşti cu o fostă foarte buna prietenă şi de'a lui şi de a mea, lacrimile se înmulţesc. îmi amintesc de o îmbrăţisare, de un sfat, de un umăr de'a lui, lacrimile deja nu mai pot fi oprite. sunt foarte tristă. mă plâng ca o babă şi nu mai văd ce scriu. în fond, blogul pentru asta l'am făcut.. pentru ca nimeni să nu fie silit să mă asculte, să îmi spună "te'nţeleg", chiar dacă nu e aşa. ochii, zâmbetul, tot. îmi bag pula. nu mai suport. aş vrea să pot să îi fug într'o zi în braţe, să nu mai vreau să îl las, să îmi zică că e bine, să mă sărute pe frunte şi pe când aş deschide ochii toate acestea să fii fost doar un coşmar. dar nu ar fi posibil, nu? dacă acum 6 luni era ceva, nu înseamnă că acum mă voi trezi brusc şi el va fi lângă mine. ce căcat de proastă îs. vreau să mă opresc naibii din plâns.. nu văd ce scriu. mă disper. puii mei. te iubesc. îs cea mai mare cretină. scuză'mă că te'am lăsat să pleci.

Noapte bună. şi i'am simţit vocea în spatele meu.

2 comentarii:

  1. Nu esti proasta, nu te mai face asa si acum cu adevarat, chiar te inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce esti proasta?Ca iubesti,ca esti indragostita?!nu esti deloc!
    Iubesti si asta e foarte frumos..iar greselile fac parte din noi,chestia e ca daca chiar vrem sa facem ceva sa o facem nu sa stam sa regretam.
    Imi pare rau pentru tine,sincer,dar daca plangi nu rezolvi nimic,stiu..te descarci dar in 10 minute sentimentul revine,iti faci rau singura ;O3. Vrei sa te opresti din plans? NU TE MAI GANDI!...si daca chiar iti pare rau fa ceva in privinta asta.Succes :) !

    RăspundețiȘtergere